2013. január 10., csütörtök

10. nap

A mai nap nagy elhatározása: semmiféle kenyér, semmiféle lepény, semmiféle lángos!

 

Ahhoz képest, hogy tegnap este dugig voltam és csomó ideig elaludni sem tudtam, ma reggel farkaséhesen ébredtem. Három banános mufinnal - és ha már a banánnál tartunk - egy banánnal csillapítottam éhségemet. Kenyérmentes paleo reggeli pipa ;)Ebédre sült csirkecombot, óriás adag almás párolt lila káposztával, paleo desszertnek pedig tegnapi kókuszos kekszet ettem. Mindezt gyömbérteával öblítettem le. Ezeken a hideg napokon nem árt odafigyelni, hogy immunrendszerünket kellőképpen erősen tartsuk, ezért a gyömbért mindenkinek csak javasolni tudom!


Láthatjátok, hogy a comb eléggé karcsúra sikeredett, így az már akkor elfogyott, amikor a káposzta fele még hátra volt :) És ekkor jött az érzés, hogy kenyeret akaroook! Erőt vettem magamon... Hozzá kell tennem, hogy miután betoltam, úgy éreztem, mintha semmit nem ettem volna, egyáltalán nem éreztem jóllakottnak magamat. Pedig, igen is tele voltam, mert a keksz után mozdulni is alig bírtam.

És még délután sem kívántam semmit...

Hogy gondtalan legyen az alvás és egy kis gyümölcsöt is fogyasszak, a lenti összeállítást faltam be este :) A kép címe a paleo diéta mosolya :)Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése