2013. január 11., péntek

11. nap

Bizonyára sokan olvastátok már a mikrohullámú sütő dilemmáját. Elhatároztuk, hogy "parkolópályára" tesszük a készüléket.

Így hát a reggeli kókusztej és kávémelegítés edényben, villanysütőn történt. Mint minden újítás, újdonság, ez is furcsa, meglátjuk mennyire tud mindennapjaim részesévé válni. Azt kapásból le kell szögeznem, hogy az immáron 3 napos kókusztej, lábosban való melegítés hatására egyáltalán nem volt kesernyés, holott ennyi idő után mikróban már érezhető volt, hogy nem friss készítés...

Térjünk rá a mai paleo diétás reggelimre. Kicsit kedveztem az édes számnak, kettő kókuszkeksszel és 1 banános muffinnal leptem meg magam, paleo ribizli-málna lekvárral megkenve.
Ebédre grill pulykamell és frissen összedobott saláta került tányéromba.

Ugye milyen jól néz ki? :)
Este habzsi-dőzsit tartottam. Paleo magvas lepény,  csemege szalonnával, paraszt sonkával, cheddar sajttal, uborkával és paprikával. A háttérben 1,5 liter friss gyümölcsturmix (alma, narancs, banán, kivi). Ezt BioNettivel közösen szürcsöltük el :)Ma tartottam egy kisebb piaci bevásárlást is, hogy a hétvégén újabb paleo finomságokkal kényeztethessem magam.

Üdv,
Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése