2013. január 14., hétfő

13. nap

Legelőször elnézést szeretnék kérni, hogy megcsúsztam a tegnapi beszámolóval. Késő délután még elmentünk pingpongozni és így este már csak arra maradt idő, hogy süssünk-főzzünk...

Felkelés után, kinyitva a hűtőt, hosszasan elmélázva töprengtem, hogy mit is egyek :) Szűkítettem szűkítettem a kört, majd a végeredmény eperlekváros magvas lepény és kókusztejes kávé lett.
Említettem korábban, hogy tartottam egy kisebb piaci bevásárlást a napokban, hogy új paleo ételeket is megízleljek :) Ahogy azt már írtam, egyenesen kezdem megszeretni a brokkolit, így brokkoli krémleves pirított mogyoróval került tányéromba. Nekem szokatlan volt ebben a formában, de egy biztos, nagyon finomra sikeredett!


Amikor csak tehetem én is szoktam horgászni, de elsősorban békés halakra pályázok (több-kevesebb sikerrel :) ). Régebben kóstoltam már afrikai harcsafilét, csak rántott formában. Ezúttal paleosítottam és egyszerűsítettem a recepten. Ha Ti is szeretnétek kipróbálni, katt a sült afrikai harcsafilé a receptért!


Mondanom sem kell, degeszre ettem magamat :D A kora esti pingpong után azonban kellően megéheztem, és a megmaradt levest és halszeleteket is felfaltam.Gondolva az elkövetkezendő napokra, az újra és újra feltörő cukoréhségre, megalkotásra került a tökéletes desszert, a paleo brownie. Kellően tömény, édes, 2-3 szelet garantált jóllakottságot eredményez :) A tetejére mi ribizli-málna lekvárt kentünk.Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése