2013. január 16., szerda

15. nap


Érdekes, mostanában valahogy reggelente nem tudok ellenállni a lekvárnak. Ezúttal eperlekvárral megkent magvas lepény volt a menü. A családból már többen kóstolták, és mindenki oda van érte, annyira intenzív az íze, illata, hogy egyből felidézi a meleg nyári napokat :) Mellé a már megszokott kókusztejes mézes kávé került.


Hihetetlen, de mióta nem mikrohullámú sütőben melegítünk, azóta teljesen más ízeket érzek ki az italokból, ételekből. Nem gondoltam volna, hogy a paleo diéta bevezetése a mikró sarokba vágásával is jár... Sokkal jobban megmaradnak az eredeti zamatok. Így volt ez az ebédnél is. Roston sült lazac szeletek és párolt zöldségek (brokkoli, cukkini, uborka, karfiol, sárgarépa).


Délutáni uzsonnára két almát és egy banánt tartogattam magamnak. Mivel tegnap nem jutottam májhoz, ezért ma is útnak indultam. Szerencsével jártam, vettem is fél kilót. És ahogy azt lentebb is láthatjátok, végre sikerült :) Kókuszzsírban sült hagymás csirkemáj. A fél kiló picit sok lett, úgyhogy a megmaradt falatokat eltettem holnap ebédre.
Furcsa érzés kerített hatalmába az este. Amikor elkezdtem a paleolit étrendet és belegondoltam, hogy 30 nap, ejha, kemény menet lesz... Mégis, azt érzem most, hogy 15 nap eltelt és tök jól érzem magam!


Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése