2013. január 18., péntek

17. nap
A tegnap este készített kesudió tej egy részét meghagytam reggelire, hogy krémes tejeskávéval induljon a nap. Jó döntés volt! :) Az paleo almás-fahéjas pite picit veszített nedvességéből, ezért eperlekvárral kentem meg.

Délelőtt megettem a szokásos gyümölcsös tízórait, majd ebédre egy óriás lábos húslevest melegítettem. Mára már sokkal jobban összeértek az ízek :) Egy ideig nem is kívántam mást, annyira tele lettem tőle. Aztán amikor már éreztem, hogy ismét tudnék falatozni, meggrilleztem a leveshez fel nem használt husikat. Mellé kókuszzsíron párolt répát, karfiolt és brokkolit tálaltam.
Mint ahogy ez a fotókon is látszik, nem 1 és nem is 2 emberes adagról van szó, így hát estére, sőt még holnapra is maradt belőle. Jóízűen elkortyolgattam még 1 pohár száraz vörösbort.

Lefekvés előtt éreztem, hogy még úgy tudnék enni. Nem akartam semmi tartalmasba belefogni, narancsot pucoltam és fogyasztottam el a Munkaügyek sorozat közben :) 

Túl vagyok már a 17. napon is... Személyes tapasztalat, hogy a paleo diétában sok esetben célszerű nagyobb adag ételeket készíteni, amelyek akár 2-3 napig is kitartanak (igaz ez mind a főételekre, mind pedig a paleo desszertekre), mert így biztosan nem lesz olyan alkalom, hogy adott pillanatban nem tudunk mit falatozni, így időt és energiát is spórolhatunk magunknak. 

Üdv,
Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése