2013. január 20., vasárnap

19. nap

Hétvége lévén több idő jutott a reggeli előkészületekre, ez a képből is kiderül :) Tükörtojás, újhagyma, paradicsom, angolszalonna, kemény sajtdarabok és magvas paleo lepény, kókusztejes kávé kíséretében. Igazi paleo diétás reggeli!

 

A délelőtt folyamán nem ettem semmi mást, mivel déltől egy új fajta kihívás tekintetében tettem próbára magamat, forró jógázni mentem. A rosszullét elkerülése érdekében 3-4 órával előtte nem ajánlatos enni. Élménybeszámolómat innen éritek el!

Hazaérvén rettentően fáradtnak és farkaséhesnek éreztem magamat. Óriás adag tökmagos sárgarépát és csirkemellet ettem. Mindjárt jobban éreztem magamat!A késői ebéd után egy pici sziesztát tartottam. Délután fenyőfa visszaváltás volt a program. Kezdtem ismét éhes lenni, de úgy voltam vele, hogy úgyis hamar végzünk, eszem, ha hazajöttünk. A jól ismert svéd lakberendező áruházba mentünk, ahol az üzletbe belépve, egyből megcsapott a fánk íncsiklandozó illata. Hmmm... Fánk ugye nem jöhet szóba, ezért úgy voltam vele, hogy maximum majd választok valami paleo nassolni valót. Az étterem nem volt felkészülve az én diétámra, még natúr saláta sem volt, így hoppon maradtam... Ezt a napot tekintem a negyedik kritikus napnak!

Átlépve a küszöböt, első dolgunk volt, hogy alkossunk valamit vacsorára. Valamit azért addig is enni kellett, étcsokoládét majszoltunk. Paleo kenyérlángos mellett döntöttünk, ezúttal Szkepti módra, tele mindenféle finomsággal ;) Nektek is összefut a nyál a szátokban, nemde? :) Recept hamarosan elérhető paleo recepttárunkban.


Ma még nem ettem semmi gyümölcsöt, így estére narancsot pucoltam magamnak. Altatni nem kellett, rettentően elfáradtam...

Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése