2013. január 2., szerda

2. nap


Tökéletesen indult a mai nap is, a tegnap még késő este - most először - elkészített banános/meggyes muffin és kókusztejes feketekávé társaságában.

Tudnotok kell, hogy korábban rendszerint édes péksütik kerültek a reggeli tányéromra. Erről igyekeztem/igyekszem leszokni, és éppen ezért a mostani paleoreggelik is az én édes kis számnak kedveznek :)

A délelőtt folyamán egyre többször bevillant az utóbbi időben napi szinten fogyasztott édesség (általában tejcsoki) csábító képe. Szerencsére maradt még tegnapról egy szelet erdei gyümölcsös finomság, amit gyorsan be is kaptam, hogy elmúljon a kísértés. Kicsivel később egy almát is elnasiztam még.


Ma valahogy későbbre sikeredett időzíteni az ebédet. Egy igazi téli csemege volt a főfogás: nagyi isteni finom kocsonyája :) Egy kis sertésnyelv (kihagyhatatlan kedvenc), porcogós sertésfül és magvas paleokenyér. A recepttel hamarosan érkezem...Estére egy lightos kis összeállítással töltöttem meg a bendőmet: magvas kenyér, angolszalonnával, csemege kolbásszal, és vegyes salátával (salátalevél, kaliforniai paprika, tv paprika, uborka, lila hagyma, szőlőecet, olívaolaj).


És most elbúcsúzom, vár a focipálya, le kell mozognom a sok-sok kalóriát :) Ugyebár a kiegyensúlyozott életmód (paleo diéta) a rendszeres mozgást is magában foglalja ;)

Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése