2013. január 21., hétfő

20. nap

Sziasztok!

A mai nap csodásan telt, rengeteg új ízt próbáltunk ki BioNettivel. Már a receptek is készen vannak, úgyhogy nyugodtan tesztelhetitek Ti is! ;)


Reggelre maradt még némi paleo kenyérlángos. A magvas kenyérhez hasonlóan, ez is igencsak laktató, két szelet bőven sok volt egész délelőttre.
Tekintve, hogy jól belaktunk reggel (ráadásul nem is keltünk valami korán), az ebédet csak fél 12-kor kezdtük el készíteni. A húst még tegnap este kivettük a fagyasztóból, így azonnal neki is tudtunk fogni. Csirkepörköltet terveztünk, paleo nokedlivel. Imádom a hagyományos nokedlit, főleg pörköltekhez, így kerestünk egy paleo alternatívát az elkészítéséhez. Finom lett, nagyon! A megszokott íztől ez esetben is el kell vonatkoztatni, teljesen más. Viszont felejtsük el, hogy ugyanannyit eszünk belőle, mint a klasszikusból, képtelenség :) Sokkal-sokkal jobban telít. Nézzétek csak meg az összetevőket!


 

Mondanom sem kell, hogy csak késő délután jutott legközelebb eszembe, hogy magamhoz vegyek valami kaját. Aszalt fügével kezdtem a nassolást, majd BioNetti kitalálta, hogy paleo madártejet is kipróbáljuk. Tökéletes lett! Legközelebb kesudiótejjel is megkóstoljuk ;)
 


És itt még nem volt vége a finomságoknak! Következett a banános-kókuszos paleo muffin. Ha szavaznom kellene, akkor kérdés nélkül őt tenném az eddig megkóstolt paleo muffinok közül az 1. helyre! Magában is nagyon finom, viszont lekvárral ízesítve, egyenesen frenetikus, igai remekmű a paleo diétában.
Gondolhatjátok, hogy estére már szinte semmit nem bírtam magamba tömni. Azért a házi tepertőnek nem bírtam ellenállni...Kellemes hetet kívánok Nektek!

Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése