2013. január 22., kedd

21. nap

Mint látjátok, elég gusztán indult a napom. Nem is kell ennél szebb napkezdet! :) Kókusztejes kávé, ribizli-málna lekváros banános-kókuszos muffin...



A napokban kibontott fügéből maradt még pár szem, ezeket a délelőtt folyamán elrágcsáltam. Ebédre paleo halászlevet terveztem. Kicsit tartottam a feladattól, mert most először csinálok "passzírozós" halászlevet. Hogy miért is döntöttem ezen verzió mellett? Szüleim sosem csinálták még így, nálunk otthon mindig tésztával esszük. Mivel tészta most kilőve, ezért úgy gondoltam, hogy így tartalmasabb lesz és nem fogom hiányolni belőle. És nem utolsósorban - ugyan nem vagyok mai gyerek - ha hiszitek ha nem, 2012 decemberében ettem először olyan halászlevet, ahol a halat passzírozták. Nagyon ízlett, így hát próbára tettem magamat! :) És íme az eredmény...



Egy csöppet megijedtem a színe láttán, esküszöm, hogy előtte tűzpiros volt. De az íze kárpótolt mindenért! ;) Ezután csirkepörkölt paleo nokedlivel következett. Ezúttal nem készítettem fotót, tegnap már megcsodálhattátok :)

Délután - enyhítve a csokiéhségemet - pár kocka ecuadori étcsokoládét ettem. Késő délután befaltam még egy grill csirkecombot kovászos uborkával. Egyszerű, gyorsan elkészíthető és finom paleo diétás fogás.


Vacsorára már nem voltam valami éhes, de nem bírtam megállni, hogy ne egyek még 1 nagy adag halászlevet.

Szép napot!

Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése