2013. január 28., hétfő

27. nap

És már a 27. paleo diétás nap összefoglalja következik. Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő...

A nehezén talán már túl vagyok, de intő jel volt a tegnapi figyelmeztetés szervezetem részéről, hogy bizonyos helyzetekben még mindig jelez a régi, megszokott csábító "finomságok" kapcsán.

Ezúttal semmi édeset nem kívántam, így libazsírral kent magvas lepényt ettem paraszt sonkával. Délelőtt már semmi mást nem fogyasztottam, bőven elég laktató volt.Az ebédet vendégségben töltöttük. Elnézést a fotók minőségéért, csak telefonnal tudtam készíteni őket, ráadásul a kezem is megremeghetett, mert picit homályos lett (na nem a pálinkától :) ).


Bízom benne, hogy azért kivehető valamelyest az ételek mivoltja. Természetesen klasszik húslevessel nyitottunk, majd sült csirkemell és csirkecomb következett vegyes salátával.


Nagyon furcsa, hiszen pont tegnap említettem, hogy régóta nem ragadott magával a jóllakottság álommanója. Úgy fest egyszer minden véget ér, mert ma megtört a jég és ismét "lecsapott". Hozzá kell tennem, hogy másfélszeres adagot ettem és elég meleg is volt a lakásban. Nem volt mese, innom kellett egy erős fekete kávét.

Hazaérvén is még annyira erős volt a késztetés, hogy ledőljek, innom kellett még egy kávét. Persze le is feküdhettem volna, de akkor biztos, hogy rámegy az egész vasárnap délután. A mai kávékon kívül nem ettem még semmi édeset. Tegnapról maradt néhány szelet mogyorós csoki, de nem bizonyult elégnek. Szerencsére volt itthon némi banán. Eddig a paleo gyümölcsös piték bizonyultak a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldásnak (lásd almás, meggyes, áfonyás), így hát a banánosat is ki kellett próbálni. Ez lesz az egyik kedvenc lesz, az biztos!Kellemes hét kezdetet kívánok Nektek! 

Üdv,
Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése