2013. január 29., kedd

28. nap

Reggel a megszokotthoz képest nagyon korán keltem, ezért egy óriási energiasokkra volt szükségem, hogy észhez térjek. Áfonyás paleo "müzli" szelet feketekávéval tökéletes megoldás ilyen helyzetekben.


Még vasárnap este összeállítottunk egy vegyes saláta variációt, melyet almacettel és olívaolajjal locsoltunk meg. Mára már kellemesen összeértek az ízek. Tízóraira ki is tettem magamnak egy kisebb adagot.


Ebédre tojásrántottát készítettem angolszalonnával és házi kolbásszal. Mellé vegyes salátát ettem köretként.


Tojásfogyasztás: 3-4 hónap tapasztalata úgy gondolom elég mérvadó lehet. Aki szereti a kenyereket, lepényeket, édes finomságokat készüljön fel, hogy heti szinten körülbelül 15 darab tojásra van szüksége, hogy ne szűkölködjön finomságokban. Ez így soknak tűnhet, de ha azt vesszük, hogy heti 2 sütésből van kenyerünk és desszertünk is, akkor szerintem egész jó arány.A kora esti órákban halat kívántam. Szerencsére volt itthon tonhal, vacsoraötlet megoldva. A saláta mellé reszeltem sárgarépát, hogy fütyülni se felejtsek el :) Könnyed adag volt, 1,5-2 óráig ki is tartott a jóllakottság érzete.
Még korán volt lefekvéshez és ezt pocak is így érezte, összedobtam egy tojásos-kolbászos lecsót. Teljesen jóllaktam, viszont hiányzott még valami. Egész nap nem ettem gyümölcsöt. Ezt most bepótoltam és meghámoztam egy narancsot.
A mai nappal célegyenesbe értem, már csak párat kell aludni és a paleo diéta küldetés teljesítve! :)

Szép napot!
Szkepti


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése