2013. január 31., csütörtök

30. nap

Utolsó nap a paleo kihívásban, szinte hihetetlen... Paleo diéta? Ha az első napon kellett volna válaszolnom a kérdésre, hogy mit gondolok, milyen érzés lesz majd ezen a napon? Biztos vagyok benne, hogy nem azt válaszolom, amit most érzek. Ugyanis nagyon jól érzem magam, tele vagyok energiával, annak ellenére, hogy "nélkülöznöm" kellett néhány megszokott ételt. Igaz, voltak nagyon húzós napok, szám szerint 5 a 30-ból, ami nem valami kecsegtető arány. Mindez tökéletesen bizonyítja, hogy van min dolgozni a jövőben.

A mai napot - mint láthatjátok - kiadós reggelivel kezdtem. A mostani paleo magvas lepény összetevőit valamelyest megváltoztattam. 100 g darált lenmag, 75 g darált napraforgómag és 75 g darált szezámmag. Így lényegesebb puhább lett, valamint a lenmag erőteljes íze sem érezhető.


Ebédre serpenyőben sült csirkefalatok, brokkolival, gombával és sárgarépával kerültek az asztalra. Ezúttal kenyeret sem ettem hozzá, pont jó volt így :)Vacsorára különlegeset terveztem. A napokban találtam rá egy paleo lángos receptre. Az ötlet innen jött. Elhatároztam, hogy kipróbálom. Mennyei! Ezúton is köszönet a receptért és bátran ajánlom mindenkinek!


A mai nap zárásaként nem szeretnék semmi különlegeset írni. Hamarosan érkezem egy részletes beszámolóval a paleo kihívást/paleo diétát, valamint a paleo mintaétrendet illetően. Addig is a Legjobbakat  kívánom!

Üdv,
Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése