2013. február 1., péntek

31. nap - A ráadás!

Sziasztok!

Még nincs vége, korántsem! :) Képzeljétek, úgy indult a reggel, hogy előkészítettem az elemózsiámat, majd egyből nyúltam a fényképezőért és kattintottam is. Csak utána tudatosult bennem, hogy letelt a 30 nap. Így hát, ha már készítettem fotót a reggeliről, a mai napomat is dokumentálnám. Hihetetlen, hogy ennyi idő alatt ilyen rutinszerűvé vált ez a cselekedet :)
Napomat eperlekvárral megkent paleo magvas lepénnyel kezdtem. Mindezt kókusztejes kávéval öblítettem le.


Ebédre gombakrémlevest, valamint a tegnap sütött paleo lángos maradék korongjait ettem. Salátát tálaltam hozzá, de természetesen hús mellé is kiváló választás. Ízlés szerint sajt is reszelhető a tetejére, sőt z ínyencek még kesudió tejföllel is megpróbálhatják. Nekem sajnos nem volt itthon...


Ma valahogy éhesebb voltam a szokásosnál, ezért becsaptam még egy adag zöldségfasírtot, harcsafilével és vegyes salátával.Biztos érezte a szervezetem, hogy este kezdetét veszi a foci alapozás, és kell az energia :)
 


Edzésről persze farkaséhesen tértem haza, úgyhogy elfogyasztottam  maradék paleo tepertőkrémet, valamint  banánt és egy almát is.

Néhány nap és elkészülök a paleo kihívás összefoglalójával, nézzetek majd vissza! ;)

Kellemes hétvégét kívánok!

Szkepti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése